El Raval de Montserrat es torna a convertir en una perruqueria solidària

El Raval de Montserrat s’ha tornat a convertir en una gran perruqueria en una nova edició de la campanya ‘Posa’t al seu cap’. És una iniciativa de l’associació ‘Policias por Valientes’, formada per agents municipals, que té per objectiu recaptar fons per a la investigació del càncer infantil.

Els que han volgut han pogut rapar-se el cap a canvi d’un donatiu, una manera visibilitzar un dels signes més evidents del càncer i empatitzar amb els malalts. A banda de recollir diners, l’acte també vol conscienciar la ciutadania.

La campanya ‘Posa’t al seu cap’ va afegint cada any opcions alternatives per a aquells que no s’atreveixen a rapar-se. També es fan extensions, trenes i fins i tot les ungles. Tot plegat per atraure el màxim de gent possible. Aquest any s’han sumat a la causa una cinquantena de persones, comptant els professionals i els estudiants de l’Institut Terrassa.

La gran rapada colectiva ha estat acompanyada de paradetes amb polseres i samarretes solidàries. Tot, en benefici de la investgació a l’Hospital Sant Joan de Déu.