El Raval de Montserrat s’omple per rebre Josep Rull

Prop de 300 persones s’han aplegat aquest divendres al vespre per rebre Josep Rull davant l’Ajuntament de Terrassa. L’ex conseller ha arribat al Raval de Montserrat entre els aplaudiments i crits de llibertat dels presents. L’acompanyava la seva dona, la regidora Meritxell Lluís. Era el primer dia de Rull amb el tercer grau penitenciari, la mesura coneguda com a règim de semillibertat que a partir d’ara li permetrà passar a casa els caps de setmana i tornar a pernoctar a la presó de Lledoners de diumenge a dijous.

La convocatòria per rebre Josep Rull ha estat una edició especial dels «Cants per la llibertat» que es van començar a fer setmanalment el novembre de 2017 i que només la pandèmia va interrompre. A més de la interpretació de les cançons habituals, Josep Rull s’ha adreçat als assistents des dels micròfons instal·lats al porxo de l’Ajuntament. Rull ha agraït el suport dels assistents i els ha compartit la felicitat que li ha suposat haver passat la tarda passejant amb normalitat pel Parc de Vallparadís acompanyat pel seu fill petit.

L’ex conseller està empresonat des del març de 2018. Dos anys després, aquest mes de març, va poder sortir de la presó per anar a treballar, en una nova feina a Mútua Terrassa.