El Raval dona la benvinguda a l’Èrik alliberat amb càrrecs de la presó

L’Èrik ja és a casa. Aquest divendres el Raval de Montserrat s’ha omplert per rebre al jove terrassenc empresonat durant cinc dies per suposats desordres públics durant la vaga del 18 d’octubre. El noi ha estat posat en llibertat aquest dijous amb càrrecs. Grups independentistes i el CDR Terrassa han organitzat aquesta rebuda reivindicativa que demana la llibertat de tots els CDR empresonats i l’absolució de l’Èrik.

També denuncien la baixa qualitat democràtica de l’Estat i avisen que la lluita continua fins a l’alliberament de tots els presos polítics. En la seva intervenció, la mare de l’Èrik va asseverar que “No puc creure amb la Justícia, fins que no es demostri el contrari”. La Policia Nacional relaciona al jove detingut de matinada el passat 30 d’octubre a casa seva, amb les movilitzacions de la vaga general del dia 18 contra la Sentència del Suprem als líders independentistes.

Se li imputen atemptat a l’autoritat, desordres públics i danys. En els darrers dies el CDR Terrassa ja ha impulsat diverses movilitzacions en favor del seu alliberament i per la llibertat de la resta d’empresonats i convoca per aquest dilluns noves concentracions de suport.