Open Barcelona Golf Rcg El Prat 4

El RCG El Prat acollirà l’Open de Barcelona by Pablo Larrazábal del 5 al 9 d’abril

El Real Club de Golf El Prat, ubicat a Terrassa, és el punt de partida d’una nova etapa del circuit nacional de la PGA, que porta per nom “Spain Golf Tour 50 Aniversario”, en homenatge al mig segle de vida de l’associació de professionals més antiga d’Espanya. I ho farà amb l’Open de Barcelona by Pablo Larrazábal, que tindrà lloc del 5 al 9 d’abril.

El torneig constarà de tres dies de joc, del 6 al 8 d’abril, en la modalitat individual stroke play amb tall el segon dia. El límit d’inscrits és de 144 jugadors i només el quaranta primers més els empatats podran accedir a la final i optar a la borsa de premis. Entre ells hi seran el mateix Pablo Larrazábal i Álvaro Velasco. També es dona la possibilitat als amateurs amb handicap 4,4 o inferior a poder participar-hi i competir amb professionals del màxim nivell.

El dimarts 5 d’abril es el dia d’entrenament oficial del recorregut Rosa del RCG El Prat, considerat el més exigent del club i dissenyat per l’australià Greg Norman, mentre que el dia 9 alguns dels millors jugadors professionals jugaran un Pro-Am amb socis i amics de l’entitat.