El RCG El Prat aposta per la inclusió social mitjançant el golf

El Real Club de Golf El Prat ha rebut el suport de la Fundació “la Caixa”per apropar la pràctica del golf a persones en risc d’exclusió social i amb capacitats diverses de Terrassa. Aquest projecte ha comptat amb la col·laboració de vàries entitats com l’Associació L’Estel, la Factoria Social de Terrassa, TEA Vallès i Alei Terrassa.

Enguany més de 100 participants han tingut l’oportunitat de gaudir de jornades de golf en les instal·lacions de Torrebonica i Can Bonvilar. Aquestes accions han ofert una introducció al golf a través de clínics especialitzats i han proporcionat un espai de gaudi i d’aprenentatge en un entorn inclusiu i accessible.

Socialització

Els participants han estat traslladats des de les seves entitats d’origen fins al club amb autobús. Després de les sessions de golf, els assistents han gaudit d’un pícnic en un ambient relaxat. Aquesta experiència ha permès als participants conèixer un nou esport i, alhora, socialitzar i enfortir vincles en un entorn segur i acollidor.

“Estem molt orgullosos d’aquesta col·laboració i de l’impacte positiu que hem pogut generar en la comunitat. Creiem fermament que l’esport, i en particular el golf, pot ser una eina poderosa per a la inclusió social i el desenvolupament personal”, ha assenyalat la gerent del Real Club de Golf El Prat, Ariana Martín.

Aquesta iniciativa continuarà desenvolupant-se l’any vinent, amb l’esperança de seguir sumant participants i consolidant-se com un exemple de col·laboració efectiva entre entitats esportives, socials i fundacions compromeses amb la inclusió i el benestar social.

[Font imatge: RCG El Prat]