El Recinte Firal acull la vuitena campanya de donació de sang organitzada per Bombers i Banc de Sang

La vuitena campanya dels Bombers i el Banc de Sang s’ha celebrat aquest cap de setmana en una carpa instal·lada al Recinte Firal tot coincidint amb l’esdeveniment solidari pel poble de la Palma que organitzaven simultàniament entitats culturals de Terrassa.
Una campanya de donació de sang que portava des de 2019 sense poder-se celebrar de manera presencial i que aquest any ha comptat amb cita prèvia com a novetat per mesures sanitàries.

Els bombers, com en les set campanyes anteriors, s’han organitzat per fer arribar el lloc, el dia i l’hora al màxim de població possible. Un esdeveniment molt important que aquest any ha comptat amb més de vuitanta donants.

Un dels moments típics en aquestes campanyes dels bombers i Banc de Sang és la simulació de rescat que fa el cos de Bombers de Terrassa amb l’alcalde com a suposada víctima. En aquesta ocasió es simulava el rescat després d’un accident de cotxe.

Una jornada emotiva i important a parts iguals que des de l’organització es considera com a èxit pel nombre de donants, per la participació i ajuda de voluntaris i pel gran interès i conscienciació que ha mostrat la ciutat envers la donació de sang en aquesta jornada que ha tornat amb la força de les edicions prepandèmiques.