El recinte firal serà una sala polivalent per a l’esport, segons ERC

Esquerra Republicana encetarà, si governa, una nova relació més pròxima entre l’administració i les entitats esportives. Unes regles del joc més accessibles que igualin la relació entre els clubs. Una aposta per l’esport base que ajuda a construir la ciutat, sense deixar l’esport d’èlit que porta el nom de Terrassa a l’exterior.

Entre les propostes destaca la de reconvertir el recinte firal en una seu polivalent de diferents esports indoor que podrien anar des del tennis taula, fins al futbol sala o el patinatge artístic. També proposen, en conveni amb la Generalitat, dotar les escoles d’equipaments esportius suficients per després obrir-los a la ciutat.

Els Republicans potenciaran a través del Pla Director, l’esport que treballi per l’equitat, una residència per a estades esportives i suport a l’esport a l’aire lliure a l’Anella Verda que rodeja de la ciutat. D’altra banda el candidat d’Esquerra Isaac Albert ha tingut un contacte informal amb els seus seguidors a les xarxes socials.

La trobada s’ha fet aquest dimecres al bar del mNCTEC, i com en anteriors trobades ha estat una reflexió sobre el seguiment de la campnya i de les informacions que surten a través de Facebook, Twiter o Instagram entre d’altres.