El recinte firal té a punt totes les urnes, paperetes i ventiladors pel dispositiu electoral de diumenge

Un total de 158.449 electors de Terrassa, 3.122 més que a les darreres Eleccions Generals, del 2019, estan cridats a les urnes a les Eleccions Generals aquest proper diumenge.

Ho podran fer en 261 meses electorals repartides en 54 col·legis electorals. Si en algun no hi ha aire condicionat, s’instal·laran ventiladors.

Un total de 1.140 persones participen en l’operatiu d’aquest diumenge. El gruix correspon a 783 membres de meses i 149 representants de l’administració, als que caldria afegir forces de seguretat, informadors, conserges, equips de muntatge, notificadors o personal de neteja, entre d’altres.

L’Ajuntament de Terrassa coordina el dispositiu electoral, amb la implicació d’altres administracions com ara la Junta Electoral de Zona i la Delegació del Govern.

També cal recordar que Creu Roja ha posat a disposició dels electors un servei per tal de facilitar el dret al vot de les persones amb mobilitat reduïda. Aquest servei d’acompanyament als col·legis electorals es pot sol·licitar fins aquest divendres.