El reforç de la programació nocturna i la instal·lació d’un globus aerostàtic, novetats de la XX Fira Modernista

El reforç de la programació nocturna i la instal·lació d’un globus aerostàtic al pati de l’Escola Pia que s’elevarà per poder contemplar la ciutat des de les alçades són dues de les novetats de la Fira Modernista de Terrassa, que aquest any arriba a la vintena edició, centrada en la dansa.

El patrimoni modernista tornarà a lluir amb la seva màxima esplendor el cap de setmana del 6 i 7 de maig. Més de 400 activitats conformen el programa que, en bona part, serà possible gràcies a la implicació de més de 160 entitats.

Els actes es repartiran en 7 espais. Aquest any es perd el passeig per les obres que s’hi estan fent però es guanyen els voltants de la Sagrada Família, que la fira coincideix amb la celebració de la Festa de la Santa Creu i l’Arbre de Maig i s’ha incorporat a la programació.

Repeteixen els mercats d’alimentació i artesania, la fira de ciutats modernistes, el Trenet del 1900, l’ambientació als carrers, els tallers d’oficis, els espectacles itinerants i les visites guiades. Tot plegat, fins diumenge a dos quarts de 9 del vespre, quan es farà l’acte de cloenda que anunciarà la temàtica de la propera edició de la fira.

Aquest any també hi haurà el concurs de fotografia a Instagram i un repte a TikTok per penjar un ball al ritme de la música de l’època. Tota la informació a firamodernista.cat.