Artur Segarra condemnat

El rei de Tailàndia commuta la pena de mort a Artur Segarra, assassí confés de David Bernat

De pena de mort a cadena perpètua. El rei de Tailàndia ha commutat la pena de mort al terrassenc, condemnat per l’assassinat de David Bernat. El canvi permetria l’extradició de Segarra a una presó espanyola quan hagi complert 8 anys de presó a Tailàndia. Des del Departament de Correccionals s’ha confirmat que Segarra és un dels reus que es van beneficiar del perdó reial amb motiu del 68 aniversari del rei Vajiralongkorn de Tailàndia, que es va publicar divendres passat.

El condemnat no va admetre mai haver comès l’assassinat fins al desembre passat, quan en una carta va demanar clemència al monarca per evitar l’execució. Els fets van passar el 2016 i, segons va reconèixer Segarra, va matar Bernat després d’una forta discussió. A principis de febrer del 2016 es va confirmar que el cos esquarterat que s’havia trobat al riu Chao Phraya, que travessa Bangkok, era el seu.

A Segarra el van detenir al cap d’uns dies a Cambodja i el van lliurar a les autoritats tailandeses. A més de la condemna, Segarra haurà de tornar a la família de la víctima uns 20.000 euros que va aconseguir sostreure de la targeta de crèdit de la víctima.