El relleu de Javier González com a alcaldable de Ciutadans a Terrassa serà Isabel Martínez

Isabel Martínez serà la candidata de Ciutadans a l’alcaldia de Terrassa. La formació carbassa ho ha fet públic aquest dijous al vespre. El qui fins ara havia estat sempre candidat de Ciutadans a la ciutat, Javier González, ja havia anunciat que faria un pas al costat però faltava saber qui en prendria el relleu. No hi ha hagut sorpreses i l’escollida ha estat l’actual regidora i número 2 de González, Isabel Martínez, llicenciada en dret i assessora jurídica del partit al Parlament. L’elecció ha estat l’opció de consens a l’agrupació local de Terrassa i al comitè autonòmic, tal com ha reconegut el president de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa.

En la primera compareixença com a precandidata a l’alcaldia, Isabel Martínez ha apuntat quines seran les prioritats del programa i ha començat a assenyalar rivals electorals. Deixant clar que considera que la seguretat i la neteja són dels principals problemes que cal solucionar a Terrassa, Martínez ha identificat l’economia com el pilar principal de les seves propostes. I, en aquest sentit, ha atacat de manera explícita les actuacions d’Esquerra Republicana.

Isabel Martinez Cs 2

Amb Isabel Martínez com a alcaldable de Ciutadans es van concretant les candidatures a unes municipals del pròxim mes de maig que van mostrant una clara majoria femenina. Fins ara s’ha anunciat oficialment que Ona Martínez serà la candidata d’Esquerra Republicana, Eva Candela la del PSC, Meritxell Lluís la de Junts i Marta Giménez la del Partit Popular.