Estadi

La inauguració del Mundial d’Hoquei Femení serà el 30 de juny i no es farà a l’Estadi Olímpic

El Mundial d’Hoquei Femení s’inaugurarà dijous 30 de juny, la vigília de l’inici de la Festa Major, a dos quarts de deu del vespre en un lloc encara per determinar. Queda descartada l‘opció de l’Estadi Olímpic. La competició es celebrarà entre el l’1 i i el 17 de juliol. La reina d’Espanya, Letícia, en serà la presidenta del comitè d’honor tot i que en principi no està prevista la seva presència.

Mentrestant continua la venda d’entrades i diumenge ja se n’havien venut 7.100. D’aquestes, un 45 per cent s’han demanat des de Catalunya, un 20 per cent des de l’Estat espanyol i un 35 per cent des de la resta del món, especialment d’Argentina, Holanda i Bèlgica.

 

El remodelat estadi s’inaugurarà el 4 de juny coincidint amb la FIH Proleague

L’estrena de la nova imatge de l’Estadi Olímpic es farà quatre setmanes abans que comenci el Mundial. Serà el dissabte 4 de juny coincidint amb la FIH Proleague, d’hoquei herba, que servirà de prova organitzativa.

La inauguració del la instal·lació serà a les 12 del migdia, després d’una activitat dels nens i nenes del Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa. Aquell cap de setmana es jugaran els partits de la FIH Proleague entre Espanya i Sud-Àfrica en dones i entre Espanya i la Xina en homes.

Les entrades per la competició costaran a 5 euros per dia, 8 per tot el cap de setmana. Els clubs d’hoquei tindran entrades a 3 euros. Tota la recaptació es destinarà a la lliga Hockey Plus. També hi haurà invitacions d’un dia per a voluntaris i jugadors d’hoquei d’arreu de l’estat.