El restaurant Ca La Torrades guanya el De tapa en tapa

El restaurant Ca La Torrades, del carrer Sant Leopold, ha estat el primer classificat del concurs De Tapa en Tapa, per un panet farcit de formatge com si fos una fondue, una de les especialitats de la casa. El segon classificat ha estat el restaurant TascAnna, a la cantonada del carrer Font Vella amb Puignovell, per una cansalada amb parmentier, també especialitat de la casa. La tercera tapa premiada ha estat elaborada a El Dot, del Parc de Sant Jordi, un tast de roast beef molt especial.

Aquest dimecres s’han proclamat els guanyadors de la desena edició de la ruta gastronòmica De tapa en Tapa, marcada per l’augment de preu però també per la millora de la qualitat. Els 50 restaurants participants han venut més de 60.000 tapes, mentre que unes 190 persones han omplert el llibret per participar del concurs. Quatre dels participants han provat cada una de les tapes de tots els restaurants.

Per a la pròxima edició el Gremi d’Hostaleria prepara novetats per reduir la diferència entre tapes venudes i persones participants de la ruta. Per la seva banda l’Ajuntament elogia la iniciativa del Gremi perquè els visitants de la ciutat, a banda de la bellesa del patrimoni, també s’emportin una experiència gastronòmica com a record.