El restaurant de la Mola ja està tancat

La Diputació de Barcelona ja va advertir fa uns mesos que el restaurant de la Mola es tancaria abans de febrer i així ha estat. No hi ha hagut pròrrogues administratives i la concessió finalment s’ha acabat. Dissabte el restaurant va tancar definitivament les portes enviant 20 persones a l’atur i plantejant una sèrie de dubtes sobre algunes de les tasques a l’entorn natural que desenvolupaven els propietaris del servei de bar i restauració.

El restaurant de la Mola ja està tancat. Dissabte l’emblemàtic negoci situat al costat del monestir benedictí oferia el seu darrer i més especial servei. Després de cinquanta-vuit anys de concessió administrativa, la Diputació de Barcelona ha decidit no allargar el permís i aturar l’activitat en el cim de la muntanya al·legant una sèrie d’inconvenients a l’entorn natural que provocava l’obertura d’aquest negoci.

Un centenar de persones, entre excursionistes, amics de la natura i esportistes que han gaudit d’aquestes instal·lacions al llarg de tots aquests anys, han volgut manifestar-se amb una pancarta en suport als propietaris del restaurant.

La direcció del restaurant no ha pogut negociar un replantejament del negoci ni romandre provisionalment fins que s’estudiï una alternativa.

La Diputació ha donat deu mesos als responsables del restaurant per desallotjar l’equipament.