El restaurant La Mola tancarà definitivament el 22 de gener

Aquesta imatge de les mules pujant i baixant de La Mola carregades d’estris i aliments té els dies comptats. El restaurant, instal·lat al monestir de Sant Llorenç del Munt, tancarà definitivament les seves portes el 22 de gener de 2024. Després, els actuals gestors disposaran d’un termini de 10 mesos per buidar el local i recollir el material. El futur dels animals també és una incògnita.

La data ha estat confirmada per Xavier Gimferrer que ha intentat perllongar la concessió i evitar el tancament sobtat de l’activitat.

Aquests darrers dies, els excursionistes que pugen el cim, utilitzen el servei de restauració i s’acomiaden.

A banda del restaurant, els gestors s’encarreguen del manteniment i la neteja dels espais.

La concessió acaba el febrer del 2024 i, segons ha anunciat la Diputació, és “improrrogable”. S’estudien fórmules perquè el servei s’ajusti a la normativa i a la Carta Europea de Turisme Sostenible.

22 De Gener Tanca El Resturant La Mola 11 22 De Gener Tanca El Restaurant La Mola 10 22 De Gener Tanca El Restaurant La Mola 9 22 De Gener Tanca El Restaurant La Mola 8 22 De Gener Tanca El Restaurant La Mola 7 22 De Gener Tanca El Restaurant La Mola 6 22 De Gener Tanca El Restaurant La Mola 5 22 De Gener Tanca El Restaurant La Mola 4 22 De Gener Tanca El Restaurant La Mola 3 22 De Gener Tanca El Restaurant La Mola 2 22 De Gener Tanca El Restaurant La Mola

Notícia relacionada: