El Rotary Club de Terrassa ha ajudat amb més de 20.000€ diverses entitats de la ciutat

El Rotary Club de Terrassa ha col·laborat amb diverses entitats de la ciutat durant l’actual crisi de la Covid-19, propocionant-los una sèrie d’ajudes el valor de les quals supera ja els 20.000€.

Per una banda, el club presidit per Carme Espí ha realitzant aportacions econòmiques continuades a entitats com El Rebost, Càritas, l’Associació Coordinadora d’Ajuda Unida (ACAU) i la Fundació Maria Auxiliadora. Però també ha proporcionat materials de protecció a d’altres associacions com ara la Fundació Prodis i la Fundació Fupar, a qui ha facilitat més de 2.000 unitats de mascaretes i guants gràcies a una donació de la Fundació Rotària Internacional. Per la seva banda, el Grup la Fàbrica ha rebut tauletes digitals per als infants que les necessitaven. A més, el Rotary Club de Terrassa també ha fet possible que les cosidores dels Grups de Montserrat confeccionessin bates de plàstic lliurant-los una màquina de tall i contactant amb fabricants perquè els subministressin gratuïtament el material per elaborar-les.

Malgrat la situació d’excepcionalitat, el Rotary Club manté la convocatòria del XXIII Premi Joves x Terrassa, un certamen que atorga 5.000€ per al millor projecte solidari endegat per joves egarencs. La inscripció de candidatures va finalitzar el 30 de juny i l’entitat està pendent d’anunciar la data d’entrega dels premis.