El Rotary convoca la 20a edició del Premi Joves per Terrassa a accions i projectes solidaris

El Rotary Club de Terrassa torna a convocar el Premi Joves per Terrassa, un dels reconeixements més importants que es dona a entitats que treballen en accions solidàries, des de la perspectiva de donar ajut i suport als projectes de joves compromesos en finalitats socials. Els projectes que vulguin participar en aquesta 20a edició poden adreçar-se a aspectes de civisme; tasques d’atenció a la gent gran, als infants, malalts, discapacitats i drogodependents; formació i orientació dels infants i joves, treball en centres d’esplai, escoltisme o esport; millora d’aspectes del medi ambient; integració socials d’immigrants o de persones en risc d’exclusió social, etc.

Es valorarà especialment les tasques de caire solidari i en les quals predomini el servei i l’altruisme desinteressat vers als més necessitats. El premi del Rotary Club de Terrassa compta amb una dotació de 3.000 € per a la realització de projectes presentats per joves, entre 18 i 35 anys.

Les propostes de les candidatures s’han d’enviar omplint un formulari on-line que es pot trobar a la pàgina web: https://rotaryterrassa.wordpress.com/joves/

El termini finalitza el 15 de juny de 2017. El dia 27 de juny i en el transcurs d’un acte públic, s’atorgarà la concessió formal del premi.