El Sala i Badrinas reclama un Institut Escola per als seus 400 alumnes

La comunitat educativa del Sala i Badrinas reclama un nou Institut Escola per als més de 400 alumnes del centre. L’Associació de Pares i Mares del centre públic d’educació infantil, enceta amb la mobilització d’aquest divendres, un seguit d’activitats per reclamar la construcció d’un nou edifici en substitució dels actuals barracons. Després de 8 anys d’impartir classes en barracons i l’any vinent acabar la primària el primer grup de l’escola, reclamen un nou centre d’ensenyament que també permeti la continuïtat dels alumnes a la Secundària.

L’Escola Sala i Badrinas situada al districte 3, a tocar del Parc de Vallparadís, és l’únic centre de la ciutat que des del 2011 continua instal•lat en barracons provisionals. Segons els pares l’aposta per un Institut Escola permetria d’una banda substituir les instal•lacions provisionals i d’altra, donar continuïtat al projecte pedagògic del centre. Un projecte que aniria més enllà del barri i obriria una línia de continuïtat amb el complex del segle XXI i el barri del Segle XX.

L’Ajuntament té cedit un terreny a la Generalitat per a la construcció del nou Sala i Badrinas però la Generalitat encara no té ni projecte ni pressupost. El darrer anunci del Govern va marcar un termini de quatre anys per a la nova construcció. L’AMPA del Sala i Badrinas participarà en el pròxim ple de l’Ajuntament i anuncia noves mobilitzacions.