El Saló Juguem s’acomiada fins a la pròxima edició

Afluència constant de nens i nenes durant els dies que aquestes vacances de Nadal, ha estat obert el Saló Juguem, la mostra d’activitats lúdiques i de diversió familiar que s’han instal•lat al recinte firal de Terrassa. Entre el 29 de desembre i el 4 de gener quan va tancar les seves portes, un públic familiar ha pogut gaudir de nombroses activitats per omplir el temps d’oci dels més petits o acostar-se a descobrir entitats de la ciutat com Creu Roja, o els cossos de seguretat de bombers o la policia municipal.

La majoria de propostes han estat participatives, educatives i integradores, amb l’objectiu de passar una bona estona com element comú entre totes elles. A banda de la diversió, la majoria d’activitats incorporaven el foment de valors socials com la solidaritat. Un dels dies amb més afluència de públic va ser el dia 1 amb la presència del Patge Xiu Xiu que va protagonitzar una de les seves maratonianes sessions per recollir les cartres destinades als Reis d’Orient.

També en la seva obertura el dia 3 al matí per acollir els joves que han participat aquest Nadal dels casals municipals d’hivern. També l’espai destinat a la difusió de la feina de Bombers i policia municipal, va experimentar una constant atracció sobretot entre els més petits. El Saló es completava amb una zona de tallers molt variats i de diverses temàtiques i un espai on cada dia d’obertura del Saló s’hi va fer un espectacle de màgia, circ i dansa.