El saló Juguem+ torna amb una àmplia oferta d’activitats fins el 4 de gener

El Saló Juguem Plus ja s’ha convertit en una tradició terrassenca més per aquestes dates. Aquest diumenge 29 de desembre obrirà les portes al Recinte Firal i les tancarà el 4 de gener. Un cop més el joc serà el protagonista indiscutible d’aquest saló que, aquest any, compta amb un àmplia oferta d’activitats per a tots els gustos. Sempre, amb un caràcter educatiu i lúdic per fomentar valors com la solidaritat i la integració.

Així, el Juguem+ disposarà d’una zona destinada al joc, amb activitats com llits elàstics, una econòria, castells inflables, jocs tronats o un circuit de minimotos entre altres propostes. D’altra banda, l’actor i clown Javier Ariza, amb un espectacle d’animació itinerant, serà l’encarregat d’acompanyar el públic del saló indicant, informant i animant els visitants. Entitats i organitzacions ciutadanes, culturals i esportives tindran el seu espai, així com la Creu Roja, els bombers i la policia.

Tallers creatius, de pintura o de titelles així com un espectacle diari relacionat amb la màgia, la música o el circ, completen l’àmplia oferta del Saló d’enguany.

Un dels moments més intensos del Juguem+ serà la visita del patge Xiu-Xiu, el dia 1 de gener a partir de les 18h. El saló obrirà cada dia de 16h a 21h, excepte el 31 de desembre, que tancarà a les 20h i el dimecres 3 de gener, que també obrirà durant el matí.