El San Cristóbal aconsegueix un valuós empat al camp de L’Hospitalet

El CP San Cristóbal s’ha rescabalat de la derrota de l’última jornada davant del Peralada emportant-se un punt d’un dels camps més difícils de Tercera. El partit entre L’Hospitalet de Cristian García i els parroquials ha acabat amb empat a zero però el matx ha estat intens i hi ha hagut un bon grapat d’ocasions. Els d’Oliver Ballabriga han efectuat una pressió alta molt efectiva els primers minuts. Això s’ha traduït en dues molt bones ocasions, primer de Ion Vázquez i després d’Ashot, que no ha sabut aprofitar un mà a mà amb el porter.

Els locals han respost amb perill a l’àrea de Carles Segura, però per sort per al San Cristóbal, Carlos Cano no tenia la mira ben ajustada. Tampoc Joel Marín ha encertat de cap una pilota franca per a marcar.

A la segona part els terrassencs ho han seguit intentant a pilota aturada i amb xuts des de fora l’àrea. A l’altra porteria Segura s’ha hagut de lluir per evitar el gol hospitalenc. Al final Ballabriga estava content pel punt i perquè l’equip ha recuperat sensacions de joc.

El San Cristóbal suma quatre punts en les tres primeres jornades i es desè a la classificació.

[Font: CP San Cristóbal]