Hospitalet San Cristóba 4

El San Cristóbal afrontarà el partit contra el Vilassar amb les baixes de Sanku, Ricki, Max i Cantí per sanció

La 22a jornada a la Tercera Federació ha estat costosa per al CP San Cristóbal. A més de perdre al camp del CE L’Hospitalet (1-0) i sortir dels llocs de play-off d’ascens, on s’ha mantingut pràcticament tota la temporada, el conjunt de Ca n’Anglada no podrà alinear quatre jugadors per al proper compromís de diumenge a casa contra la UE Vilassar Mar. Són Sanku, Ricki Calamardo, Mario Cantí i Max Llovera, titulars en l’esquema de Dani Andreu.

El davanter hispano-gambià va ser expulsat diumenge, després d’una picabaralla amb el riberenc Albert López en el tram final. La sanció ha estat de dos partits per a tots dos jugadors per comportar-se de manera violenta. El defensa Ricki també va veure doble targeta groga i no podrà jugar durant una jornada, mateix escenari  per a l’altre central titular de la plantilla, Max Llovera, que ha complert el cicle de targetes. També per acumulació no podrà alinear-se el davanter Mario Cantí.

Dani Andreu, doncs, haurà de fer molts canvis per rebre els maresmencs, especialment a l’eix de la defensa, on podria actuar Óscar Sierra. El tècnic parroquial també haurà d’introduir novetats en la línia d’atac. El San Cristóbal ocupa actualment la sisena posició amb 35 punts, a només un del cinquè, l’Hospitalet, que tanca la zona de play-off d’ascens.