El San Cristóbal busca a Castelldefels l’assalt al lideratge de la Tercera RFEF

La trajectòria que està portant el CP San Cristóbal, amb la cirereta de la victòria de diumenge davant el líder de la Tercera RFEF, està aixecant l’admiració dels rivals de la categoria. Els parroquials ocupen la tercera posició, però en aquesta 25a jornada el Manresa, segon amb els mateixos 43 punts que els d’Oliver Ballabriga, descansa i l’Olot, que no passa pel seu millor moment, es troba a només un punt. És a dir, podria haver-hi sorpasso al capdavant de la classificació.

La plantilla del San Cristóbal intenta rebaixar aquesta eufòria instal·lada en l’entorn, però sense renunciar ja a res. La següent parada no serà gens fàcil. Els parroquials visiten diumenge (12.00h) la UE Castelldefels de Miki Carrillo, un rival que no s’acaba d’allunyar de les places de descens, però que mostra la seva millor versió a Els Canyars. A la primera volta ja ho va posar difícil, tot i que el San Cristóbal es va acabar imposant per 3 a 1.

Per aquest desplaçament Ballabriga tindrà dues baixes importants de dos jugadors titulars, Tino Mendoza al mig del camp, i el seu referent en atac, David Toro, que han de complir un partit de sanció. A aquestes dues s’han d’afegir els lesionats Ricki i Aarón.

Jonatan Miguel Teruel serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.