El San Cristóbal busca començar l’any amb victòria davant del seu botxí en la primera volta

El CP San Cristóbal arrenca la segona volta a la Tercera Federació amb l’objectiu de mantenir o fins i tot millorar els números de la primera part de la competició per lluitar així per l’ascens a final de temporada. Els parroquials, segons a la classificació amb 28 punts, reben diumenge la visita del CF Peralada, cinquè amb dos menys (26 punts), i l’únic equip fins ara que ha estat capaç de derrotar-los (1 a 0 en el debut a la lliga).

Els de Dani Andreu han arribat de les vacances de Nadal amb les piles carregades i amb un clar propòsit, arrencar el 2023 amb victòria. Treball a la gespa i també als despatxos. El San Cristóbal no té intenció d’acudir al mercat d’hivern, a no ser que acabin pescant a Ca n’Anglada. El defensa Ricki Calamardo és objecte de desig del Manresa de la Segona Federació, però el tècnic parroquial confia en què ningú es mogui.

Ricki Calamardo 2

Ricki Calamardo està en el punt de mira del Manresa (Font imatge: CP San Cristóbal)

Per rebre el Peralada segueix sent baixa el davanter Jordi Ranera, en la recta final de la seva recuperació, i és dubte el lateral Adri Montoro. El tarragoní Josep Ollé Lladó serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà mitja hora més tard de l’horari habitual, a les 12.30h. És el duel escollit per a l’En Joc de la Xarxa i es podrà veure per Canal Terrassa i també seguir-ho, com ja és habitual, per la Ràdio Municipal de Terrassa.