El San Cristóbal busca recuperar el to de la lliga davant un exigent Girona “B”

El CP San Cristóbal afronta un exigent compromís aquest diumenge (12.00h). Visita el Municipal de Ca n’Anglada el filial del FC Girona, un dels equips cridats a lluitar per l’ascens de categoria. Els de Dani Andreu són quarts a la classificació de Tercera Federació (17 punts), en places de play-off, mentre que el seu rival ocupa el vuitè lloc amb quatre punts menys (13).

Recordem que tant San Cristóbal com Girona “B” es van veure les cares fa uns mesos en les semifinals pel play-off d’ascens a la Segona Federació disputades a Can Rosés, partit que es va acabar emportant el quadre gironí. Per al tècnic parroquial el més important és recuperar la plantilla, després de l’eliminació de la Copa Catalunya Absoluta davant el Badalona Futur.

Dani Andreu no podrà comptar amb els lesionats Adri Montoro i Jordi Ranera ni tampoc amb Max Llovera ni Cucu, que estan concentrats amb la selecció d’Andorra. El partit serà xiulat pel barceloní Lluís Espallargas Casellas i es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.