El San Cristóbal busca un triomf a Figueres per seguir gaudint a la zona noble de la classificació

El CP San Cristóbal visita diumenge (16.30h) la UE Figueres, amb l’objectiu de seguir pressionant el líder, la UE Olot, per intentar assaltar en solitari el lideratge de la Tercera RFEF. Ara mateix tant parroquials com olotins tenen els mateixos 47 punts.

En una 27a jornada en la qual el Girona “B” descansa i hi ha un enfrontament directe entre la UE Sant Andreu i el CE L’Hospitalet, dos equips que opten a disputar el play-off d’ascens, el conjunt d’Oliver Ballabriga busca eixamplar les diferències amb els seus rivals més directes.

Tot i que el Figueres està molt necessitat de punts, ja que ara mateix ocupa llocs de descens a la Primera Catalana, el San Cristóbal no es refia d’un rival que ja va puntuar a Ca n’Anglada en la primera volta.

Per aquest partit el tècnic parroquial perd Mario Domingo i Ion Vázquez per sanció, dos titulars indiscutibles. Óscar Carrasco i Max Llovera estan cridats a ocupar les seves posicions. Aarón ja podria entrar en la convocatòria, després de superar les seves molèsties, mentre que Ricki segueix sent baixa.

Bernat Pedrol Vozmediano, del col·legi de Barcelona, serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.