El San Cristóbal es desconnecta en l’últim partit i perd amb el Lleida Esportiu “B” (4-1)

El San Cristóbal ha finalitzat la lliga amb derrota. Aquest diumenge el conjunt parroquial ha perdut per 4 a 1 amb el Lleida Esportiu “B”, un partit intranscendent per als d’Oliver Ballabriga, que han hagut d’afrontar aquest desplaçament una setmana més tard per la mort d’Emili Vicente en accident de ciclisme.

Tot i que el San Cristóbal s’ha aproximat amb perill en els primers minuts, ràpidament els de la Terra Ferma han encarrilat el partit. Sergi Gómez, de cap, i Juanjo Serrano, han col•locat el 2 a 0 en el marcador al descans.

Un triple canvi de Ballabriga ha donat els seus fruits. Albert, que havia sortit al terreny de joc en substitució d’Ao, ha forçat un penal que ell mateix s’ha encarregat de transformar en el minut 48. Semblava que els egarencs entraven en el partit, però una acció de murri del Lleida “B” ha acabat sent decisiva. Genís Morera treu ràpidament una falta i Sergi Gómez, amb la defensa visitant totalment descol•locada, ha situat el 3 a 1 en el minut 68. La sentència ha arribat deu minuts més tard, amb un gran cop de cap de Juanjo Serrano.

Tot i la derrota, el San Cristóbal acaba en una meritòria quarta posició, havent lluitat fins el final per l’ascens de categoria.