El San Cristóbal es retroba amb la victòria guanyant per la mínima al Vilassar (1 a 0)

El CP San Cristóbal ha trencat una mala ratxa de dues derrotes consecutives guanyant aquest diumenge, per la mínima, el Vilassar al Municipal de Ca n’Anglada.

El penúltim classificat de la Tercera Federació no ha posat les coses fàcils als parroquials i la primera gran ocasió ha estat per als maresmencs. Tom Diawara ha respost amb un xut que ha obligat Andrés Diez a lluir-se.

A la segona part el San Cristóbal ha posat una marxa més i s’ha volcat a l’àrea visitant. Diawara, un cop més, ha estat molt a prop d’inaugurar el marcador però la seva ramatada l’ha tret la defensa sota pals.

Quan semblava que el partit acabaria amb un punt per a cadascú, Óscar Sierra ha marcat amb una rematada parabòlica al minut 80 de partit.

Tom Diawara hagués pogut poc sentenciar poc després però està clar que no era el dia del davanter terrassenc. Al final, els tres punts s’han quedat a Ca n’Anglada.

El San Cristóbal, tot i la victòria, és sisè i no ha pogut entrar en zona d’ascens per poc. Està empatat a punts amb el cinquè, la Montañesa.