El San Cristóbal ja coneix els seus rivals a la Tercera Federació

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha fet públic que els diferents grups de Tercera Federació de la temporada 2023-2024 estaran formats per 18 equips i no per 16 com fins ara, després que la Comissió Delegada de l’Assemblea General ho hagi aprovat. Així doncs, a falta que la Federació Catalana de Futbol confirmi oficialment els equips, el CP San Cristóbal ja sap quins seran els seus 17 rivals.

Les vacants que deixen CE Europa i UE Sant Andreu, després d’ascendir a Segona Federació, seran ocupades precisament pels dos equips que han baixat d’aquesta categoria, AE Prat i UE Olot. Amb l’ampliació a 18, FC Vilafranca i UE Vilassar Mar, els dos condemnats a baixar a la Lliga Elit o Superlliga, mantenen finalment la categoria a Tercera. I pugen, procedents de la Primera Catalana, els tres campions de grup: FC L’Escala, CFJ Mollerussa i CF Reddis.

Els altres components del grup cinquè de Tercera Federació són: CE L’Hospitalet, CF Peralada, UE Castelldefels, CF Pobla Mafumet, FC Girona B, CF Montañesa, FE Grama, UE Tona, UE Rapitenca i CF Badalona B (aquesta temporada CF Badalona, però s’ha aprovat fusionar-se amb el CF Badalona SAD de Segona Federació). La normativa no canvia i el campió pujarà a Segona. En canvi, els classificats entre el segon i el cinquè disputaran tres eliminatòries de play-off a doble partit. Les dues primeres entre equips que pertanyen al mateix grup territorial. Hi haurà un mínim de tres descensos.