El San Cristóbal manté el pols amb el Martinenc gràcies a un gol de Cristian

El San Cristóbal manté el pols amb el Martinenc per aconseguir el primer lloc i l’ascens directe a la Tercera Divisió. Els dos equips no han fallat aquest cap de setmana i han aconseguit victòries sofertes: els barcelonins al camp del Valls (0 a 1) i els parroquials a Cornellà, al camp del Sant Ildefons, per 1 a 2. A la primera part el Sancristóbal va generar perill sobretot a pilota aturada. Però va ser una acció personal de Cabrera la que va significar el primer gol visitant, a l’etzibar un bon xut des de fora l’àrea.

Adri treia una mà salvadora en un excel·lent llançament de falta del Sant Ildefons, però va no va poder fer res en el gol de l’empat, obra de Víctor García, en una bona jugada trenada per l’equip local.

Adri seguia sostenint el San Cristóbal a l’inici de la segona part, quan el Sant Ildefons va tenir més aproximacions a l’àrea terrassenca. El partit s’anava escolant mica en mica fins que a les acaballes els parroquials van tenir un penal. El xut, però, el va aturar José Muñoz. La decepció va durar poc, perquè a la jugada següent Cristian feia el gol de la victòria i desfermava l’eufòria.

El Sant Ildefons encara va tenir una bona ocasió per empatar, però Adri, altre cop, estirava la cama per salvar dos punts molt valuosos. Queden dues jornades per acabar la lliga i la setmana que ve, davant del Valls, el San Cristóbal podria assegurar-se, com a mínim, la promoció d’ascens.