El San Cristóbal perd a Castelldefels i suma tres partits sense guanyar

Per ser la primera victòria oficial del Castelldefels al CP San Cristóbal, els del Baix Llobregat s’han imposat amb autoritat a un equip a qui se li ha fet gran el Municipal de Els Canyars.

La primera part ha estat prou igualada, amb aproximacions a les dues porteries. Els Sancris ho ha intentat amb un xut de Mario Domingo. El Castelldefels ha respost amb una ocasió que refusa molt bé Lledó. Zárate ha rematat amb tot a favor però el xut surt repel•lit per la defensa castelldefelenca.

El partit s’ha desequilibrat al minut 38, quan una passada llarga supera la defensa terrassenca i l’aprofita Jordi Aumatell per fer l’1 a 0.

El gol ha fet mal el San Cristóbal, que ha deixat d’inquietar la porteria rival. De fet ha estat el Castelldefels qui hauria pogut ampliar l’avantatge abans del descans.

El 2 a 0 ha arribat a la segona part, amb un gol de Peke al minut 61. Si el 3 a 0 no ha pujat abans al marcador ha estat gràcies a Lledó i al travesser. Finalment, ha caigut en el temps afegit, obra de Kevin Díaz.

El San Cristóbal suma cinc punts en cinc jornades i és al lloc 14è de la classifiació.