Mauro Durruti San Cristóbal

El San Cristóbal presenta els membres del cos tècnic que acompanyaran a Dani Andreu

El San Cristóbal, que torna als entrenaments aquest dimarts, ha anunciat els membres del cos tècnic que acompanyaran a Dani Andreu durant la 2023-2024. Edu Berrocal, s’incorpora com a Segon Entrenador. Berrocal és exentrenador del Juvenil Nacional del CE Manresa i l’UE Tàrrega, entre altres.

Edu Berrocal San Cristóbal

Com a Preparador Físic s’incorpora Mauro Datturi, que arriba del Cerdanyola FC i va estar uns mesos al club parroquial i abans a equips com el CE Manresa o CE L’hospital.

Mauro Durruti San Cristóbal

Karlos Piñeiro, entrenador de porters, que va arribar la passada temporada del FC Martinenc, renova amb el club. També renova el fisioterapeuta Guillem Alcaide que va arribar la passada temporada del Futbol Base del CE Sabadell i de la Selecció Espanyola de Hoquei Patins.

També continuaran una temporada més Emilio Granados, delegat del primer equip amb anys al club, Fernando Quiñonero, ajudant del cos tècnic i logística, que va arribar la passada temporada del CF Montañesa i Ramón Haro i Nines, encarregats del material del primer equip.