El San Cristóbal presentarà al·legacions a l’ajornament del partit contra el Guineueta

El CP San Cristóbal – Escola Esportiva Guineueta d’aquest diumenge (17.00h), corresponent a la dissetena jornada de la Tercera RFEF i que tancava la primera volta, s’ha acabat ajornant en comunicar el quadre barceloní diversos positius de Covid-19 en la seva plantilla.

La Federació Catalana (FCF) ha activat el protocol, després que el Guineueta hagi presentat el certificat de dos positius de dos dels seus jugadors i hagi manifestat que cinc més estaven aïllats per símptomes o contactes estrets. Un ajornament, però, que no satisfà al club parroquial, que ha rebut la comunicació quan passaven vuit minuts de dos quarts de dues de la tarda, és a dir, tres hores i mitja abans de l’inici del partit.

El mateix tècnic del San Cristóbal, Oliver Ballabriga, s’ha encarregat de pujar a les xarxes el comunicat de la Federació, incloent unes emoticones explícites sobre que tot aquest affaire és un circ. I alguns jugadors de l’equip, com el defensa David López, tampoc s’ha mossegat la llengua i parla de farsa i mentides a través d’una piulada.

https://twitter.com/LopezzDavidd/status/1477646436149784577?s=20

Davant d’aquesta situació, la junta directiva del San Cristóbal s’ha reunit aquest diumenge al vespre i ha emès un comunicat lamentant la situació. En el mateix es detalla que, abans del 2 de gener, el Guineueta va refusar tres dates fixades per disputar-lo els dies 23, 29 i 30 de desembre. Tot i que la Federació Catalana seguirà aquest expedient, el club parroquial té previst aquest dilluns presentar les seves al·legacions amb l’objectiu d’obtenir els tres punts sense haver de jugar el partit.