El San Cristóbal renova Oliver Ballabriga i ja comença a confeccionar la plantilla de Tercera Divisió

Després d’una setmana de descans, el San Cristóbal comença a treballar la plantilla per a la propera temporada, en la qual l’equip parroquial militarà a la Tercera Divisió. Per tercer any consecutiu, Oliver Ballabriga seguirà al front de l’equip. Es donava per fet la seva continuïtat, però entrenador i club han oficialitzat la seva renovació, apuntalant així un dels artífexs de l’ascens.

L’objectiu del San Cristóbal és comptar amb bona part de la columna vertebral de la plantilla d’aquesta temporada i per aquesta raó s’han fet oficial quatre renovacions. Es tracta del porter Adri, titular indiscutible, els migcampistes Alejandro Cabrera i Mario Domingo i el davanter Aitor García, tots tres jugadors amb pes dins del vestuari i que han estat fixos en l’esquema de Ballabriga.

En el capítol d’altes, el club de Ca n’Anglada aposta de moment per la joventut. A la incorporació de Sergi Besonias “Chechu”, procedent del juvenil de la Damm, s’ha d’afegir el del lateral Adrià Prado, que aquesta temporada ha jugat al juvenil de Divisio d’Honor del Girona.

Pel que fa a les baixes, s’han confirmat tres. A la ja coneguda del davanter Ruy Gama, tampoc continuen el migcampista Borja Polo ni el defensa Kike García. Són els primers noms, però la direcció esportiva del San Cristóbal continua treballant i s’espera que al llarg de la setmana es donin a conèixer més fitxatges, renovacions i baixes a la plantilla.

Adrià Prado arriba del juvenil del Girona