El San Cristóbal segueix sense recuperar la seva millor versió i suma la primera derrota a casa

El CP San Cristóbal ha tornat a punxar. Després de perdre fa una setmana al camp del cuer, la Rapitenca, aquest diumenge els parroquials han sumat la segona derrota seguida, la primera a Ca n’Anglada aquesta temporada, en caure per 1 a 2 contra la UE Sants. Tot i aquest resultat, segueixen ocupant plaça de play-off d’ascens, però baixen al quart lloc amb 31 punts.

El conjunt de Dani Andreu ha tornat a oferir un perfil baix i no ha sabut aprofitar les ensopegades d’Europa i Sant Andreu, que no han passat de l’empat, per sumar tres punts contra un rival de la part baixa de la classificació. I això que als dinou minuts Tom ha estat objecte d’un clar penal, que Óscar Sierra s’ha encarregat de transformar. Tot i que els barcelonins han pogut empatar, s’ha arribat amb l’1 a 0 al descans.

San Cristóbal Sants 2

Óscar Sierra ha anotat l’únic gol local en aquest partit

Però en quatre minuts el Sants ha capgirat el partit. En el minut 52 Guillem ha comès penal i Pol Cuatrecases ha batut Varo. I en la següent acció aquest mateix jugador ha assistir Hicham davant d’una desguarnida defensa parroquial. El San Cristóbal s’ha bolcat sobre la porteria rival, però s’ha acabat de consumar la primera derrota a casa. Els parroquials afrontaran ara dos desplaçaments consecutius a Castelldefels i Badalona.