El San Cristóbal torna a guanyar dos mesos després amb un final boig al camp de la FE Grama

https://www.youtube.com/watch?v=/Vfx2s2dH7_I&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fterrassadigital.cat%2F&feature=emb_title

El debut de Cristian García a la banqueta del CP San Cristóbal serà recordat per la victòria parroquial i també per la manera com s’ha aconseguit: amb uns minuts finals d’autèntica bogeria. El Sancris s’ha acabat imposant per 1 a 2 a la Fundació Esportiva Grama i agafa oxigen a la classificació, on puja fins a l’onzè lloc. Des del 12 de novembre que els de Ca n’Anglada no guanyaven un partit.

Els locals han disposat de les millors oportunitats, sobretot a la primera part. Però s’han topat amb un inspiradíssim Lázaro, que s’ha estirat com un gat per evitar el gol de la Grama en més d’una ocasió. El Sancris, mentrestant, inquietava poc la porteria rival. Quan semblava que el partit acabaria amb empat a zero han arribat tres gols en tres minuts. Al 89 Sergio avançava els terrassencs; al 90 la Grama empatava i al 91, just en la següent jugada, Sergio tornava a marcar per a fer el definitiu 1 a 2.

Victòria balsàmica per a començar el 2024 i el projecte de Cristian García al San Cristóbal. La propera aturada serà aquest dimecres 10 de gener (20.00h) al Municipal de Peralada en partit ajornat.