El San Cristóbal torna a jugar a casa per tancar la primera volta davant un reforçat Badalona

El CP San Cristóbal rep aquest diumenge (12.00h) el CF Badalona per tancar la primera volta a la Tercera Federació. Serà el primer partit de l’any per als parroquials a casa i també per al seu tècnic, Cristian García, després de tres desplaçaments consecutius en els quals només han tret 3 de 9 punts possibles. Tot i l’última derrota a Vilassar, on van merèixer més, els de Ca n’Anglada confien en remuntar posicions davant de la seva afició. Són dotzens amb 18 punts, a només tres de les places de descens.

Per rebre els escapulats, que tenen dos punts més que el San Cristóbal i que s’han reforçat amb l’exterrassista David Jiménez, ja no hi serà Sergio Rey. El davanter ha demanat sortir i ha fitxat pel River Ebro de la Tercera de La Rioja. Una fitxa sub-23 que queda lliure i que serà coberta en el mercat d’hivern.

Sergio Rey San Cristóbal

Sergio Rey ja no forma part de la disciplina parroquial (Font imatge: CP San Cristóbal)

Abde i Cantí per lesió, són les altres dues baixes. Torna Guillem, després de complir un partit de sanció. Xavier Ariño Jiménez, del col·legi del Baix Llobregat, dirigirà aquest partit, que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.