El San Cristóbal torna a empatar però manté les distàncies al capdavant de la classificació

El San Cristóbal ha tornat a empatar. La setmana passada ho feia al camp del Balaguer i aquest cop ha estat al Municipal de Ca N’Anglada, contra un rival directe, el Martinenc. L’1 a 1 final, però, no fa trontollar el liderat dels parroquials, perquè els seus perseguidors també han punxat. La diferència amb el segon classificat, el Viladecans, segueix sent de cinc punts.

La primera part va ser de tempteig i amb ocasions tímides a les dues àrees. Poc abans del descans, però, el Martinenc es va avançar, amb una bona jugada que culmina Kilian.

El San Cristóbal va sortir a la segona part a buscar l’empat. I el va trobar en un penal comès sobre Hassen. La pena màxima la va transformar Aitor que, amb l’ímpetu d’agafar la pilota, l’àrbitre el va expulsar per agressió a Barragan, exporter del Terrassa FC.

Tot i jugar amb deu, el Martinenc no va saber aprofitar la superioritat numèrica i encara va ser el San Cristóbal qui va gaudir de la millor ocasió a les acaballes del partit. Al descompte encara hi va haver temps per una altre expulsió. Xapi veia la vermella per una doble amonestació. La propera jornada el San Cristóbal visita el camp del Borges Blanques.

Homofòbia i minut de silenci

Abans del partit, els jugadors del San Cristóbal van desplegar una pancarta en contra de l’homofòbia al futbol i van lluir els cordons irisats. Durant la jornada també es va guardar un minut de silenci a tots els camps, per condemnar la violència que es va desencadenar entre aficionats de l’Athletic Club de Bilbao i l’Spartak de Moscú en partit de l’Europa League de la setmana passada i on un ertzaina va morir com a conseqüència d’un infart.