El San Cristóbal visita un Sants molt perillós per la seva capacitat realitzadora

El CP San Cristóbal afronta diumenge el segon desplaçament de la lliga. Ho fa al camp de l’Energia per jugar contra una UE Sants que porta el mateix balanç que els parroquials en aquestes dues primeres jornades de campionat a la Tercera Federació: una victòria i una derrota, és a dir, tres punts de sis possibles.

El triomf contra la Rapitenca a casa ha servit al conjunt d’Oliver Ballabriga per afrontar amb optimisme aquest partit. El tècnic parroquial no podrà comptar amb el defensa Max Llovera ni amb el davanter Cucu, convocats amb Andorra per disputar dos partits de la UEFA Nations League, però sí amb Sanku, l’últim en arribar. El davanter hispano-gambià, que s’està adaptant poc a poc a la plantilla, confia en sentir-se important a Ca n’Anglada.

Oliver Ballabriga I Juan

Oliver Ballabriga, amb el seu ajudant Juan Berenguel, en la sessió d’aquest dijous

El Sants es presenta com un rival perillós per al San Cristóbal. Després de la incògnita sobre si jugaria a Tercera o a la Primera Catalana, ha confeccionat una plantilla de jugadors joves que ha sorprès en aquestes primeres dues jornades per la seva capacitat realitzadora. Sense anar més lluny, diumenge passat va golejar 3 a 0 el Castelldefels.

El gironí Àngel Berjaga Ruiz dirigirà aquest partit, que començarà a les 12.30h i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.