El San Cristóbal vol fer valer l’experiència i el físic per sumar tres nous punts contra el talentós Badalona

El CP San Cristóbal encadena el segon partit a Ca n’Anglada. Després de la victòria contra la UE Castelldefels, els parroquials reben diumenge (12.00h) el CF Badalona. L’objectiu és sumar tres nous punts que els consolidin en la zona noble de la classificació. Són tercers, ocupant llocs de play-off d’ascens, amb 7 punts.

Els d’Oliver Ballabriga es veuran les cares amb un equip totalment nou, fruit de la fusió amb el Costa Brava. El Badalona, que ha baixat de la Segona Federació, està format per joves jugadors. És més un filial del primer equip i té poc a veure al de la temporada passada. En la darrera jornada no va passar de l’empat a 2 a casa contra el Sants. Tot i així, el tècnic del San Cristóbal elogia les virtuts dels escapulats.

Una jornada més Alvaro García “Varo” defensarà la porteria parroquial. Després d’estar a l’ombra de Marcos Pérez la temporada passada al Costa Brava, s’ha fet amb la titularitat en aquest inici de campionat, sent el tercer porter que ha encaixat menys gols a Tercera.

Ballabriga no es podrà seure a la banqueta, ja que ha de complir un partit de sanció per la seva expulsió contra el Castelldefels. Tampoc hi serà Kevin Alarcón que, amb un petit trencament fibrilar, es perdrà el seu segon partit. Xavier Ariño Jiménez, del col·legi del Baix Llobregat, dirigirà aquest partit, que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Oliver Ballabriga 2

Ballabriga, queixant-se davant l’àrbitre en el darrer partit contra el Castelldefels