El San Cristóbal vol seguir sumant davant un Sant Andreu en ratxa

El CP San Cristóbal rebrà aquest diumenge (12.00h) la UE Sant Andreu, amb l’objectiu de seguir sumant després de la victòria en la darrera jornada a Badalona. Hi ha més que tres punts en joc, ja que el quadre parroquial, tercer classificat (35 punts), s’enfronta al segon, del qual li separa només quatre punts. A l’anada van empatar a zero.

El conjunt de Dani Andreu és el segon equip que menys gols encaixa i davant tindrà el màxim realitzador de la competició. Anul·lar la capacitat ofensiva del rival, que ve de guanyar el Sants (2-0) al Narcís Sala, serà clau per obtenir un bon resultat.

La 21a jornada presenta enfrontaments directes entre els equips que lluiten pel play-off d’ascens, com el Peralada que rep la Montañesa, i que beneficiaria el quadre parroquial en cas de victòria. A més el líder, l’Europa té un desplaçament complicat a la Pobla de Mafumet.

Per aquest partit, el tècnic del San Cristóbal manté la baixa del davanter Jordi Ranera. Són dubte, per molèsties, Guillem, David López i Abde. El partit serà dirigit per Pol Curiel Riera, del col·legi d’Osona, i es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.