El sector del llibre espera amb optimisme la diada de Sant Jordi 2022

El sector editorial espera amb cert optimisme aquest Sant Jordi 2022, el primer sense gairebé restriccions després de la pandèmia. Tot i caure en dissabte, els llibreters esperen que el temps acompanyi per celebrar un Sant Jordi gairebé tan participatiu com el del 2019, amb parades i gent que omplin els carrers.

A banda dels llibres premiats amb un Sant Jordi, Òmnium o Ramon Llull, baixa una mica la demanda dels tradicionals assajos polítics i es manté l’oferta dels anomenats autors mediàtics, amb gran impacte a la televisió. A més dels més reconeguts autors terrassencs com Jaume Cabré o Vicenç Villatoro amb nou llibre sota el braç, destaquen dos llibres infantils, «Jo, Chloe» de Noemí Prous i Josep Santaularia i «La pilosa, el pelat i el punxegut», tres monstres creats per l’escriptora infantil, Estel Baldó.

Mamut, candidat a un dels èxits d’aquest Sant Jordi, tanca la trilogia de l’autora Eva Baltasar. Aquest any els llibreters poden instal·lar parada al carrer aquest dijous i divendres, una oferta que alguns rebutgen per l’alta despesa que representa, tot i l’exempció de taxes de l’Ajuntament.

Sant Jordi Llib 1Llibres 3Llibres 4