El segon Hack&Health buscarà aplicacions tecnològiques per al sector de la salut

L’Escola Industrial acull la segona edició del Hack & Helath, un certamen de dos dies de durada, entre divendres i dissabte, una trobada informàtica enfocada al món de la salut. Hi ha vingut persones d’arreu de Catalunya, i també de fora, interessades en aportar solucions que millorin la qualitat de vida de la ciutadania.

L’acte de benvinguda ha consistit en diversos workshops, el primer a càrrec d’Ignasi Soler, de ConnecThink, que han donat pas al que s’anomena ‘hands-on-code”, una sessió de programació simultània entre tots els equips. L’objectiu és desenvolupar aplicacions tecnològiques en l’àmbit de la salut que es puguin traslladar al sector. No en va, l’Ajuntament de Terrassa, organitzador de l’esdeveniment, contempla, com a sector estratègic, el de la Salut.

Un jurat format per persones expertes en l’àmbit tecnològic valorarà les propostes dels equips i es premiaran tres categories: la millor app, la proposta de major impacte social i el millor model de negoci. Els tres projectes premiats, a més, optaran a la realització d’un postgrau a l’Euncet Business School.