El Servei d’Al·lergologia del CST, reconegut internacionalment

El Servei d’Al·lergologia del Consorci Sanitari de Terrassa ha aconseguit per primera vegada la certificació ISO 9001:2015, un reconeixement internacional que avala la qualitat dels seus sistemes de gestió. El procés de certificació ha implicat la implementació d’un rigorós sistema de gestió de qualitat, amb procediments estandarditzats i controlats que asseguren una atenció òptima i segura per als pacients. Aquesta certificació, vàlida per a tres anys, inclou auditories anuals de seguiment per assegurar el manteniment dels estàndards de qualitat.

El Servei d’Al·lergologia del CST, liderat per la Dra. Marta Viñas, compta amb un equip de professionals mèdics, d’infermeria i de suport administratiu. Es tracta d’un servei de referència per a tot el Vallès Occidental, oferint atenció especialitzada a una àmplia població de pacients de manera integral. El CST disposa d’una àmplia cartera de serveis per a poder atendre l’al·lèrgia respiratòria, alimentària, medicamentosa, a himenòpters, a làtex i l‘anafilaxi.

Durant els propers tres anys, el Servei d’Al·lergologia del CST se sotmetrà a auditories anuals de seguiment per verificar el compliment continu dels requisits de la norma ISO 9001:2015. Aquestes auditories garanteixen que el servei mantingui i millori els seus processos de gestió de qualitat, assegurant així l’excel·lència en l’atenció al pacient.