Fgc Cap D'any

El servei de Ferrocarrils s’adapta a les festes de Nadal i Cap d’Any

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modificarà els horaris de finalització del servei les nits de Nadal i de Cap d’Any. D’aquesta manera, el servei de trens s’ajustarà a les característiques especials d’aquestes dates i a les necessitats de les persones usuàries amb l’objectiu de fomentar l’ús del transport públic i una mobilitat sostenible.

Així, el divendres 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens de Ferrocarrils finalitzarà a les 23.00h a totes les línies. El dia de Nadal els trens circularan fins a les 02.00h mentre que per Sant Esteve ho faran fins a les 00.00h.

Com és habitual, Ferrocarrils oferirà servei ininterromput la nit de Cap d’Any. Els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa.

A la línia Barcelona-Vallès, l’interval de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Sarrià), L12 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit.

Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d’un tren cada 20 minuts.

Les característiques del servei que oferirà Ferrocarrils durant el Nadal es podran consultar a www.fgc.cat, al cercador web i de l’aplicació per a mòbils d’FGC, i a les vitrines informatives de les estacions, així com al telèfon d’atenció al client 012.