Web Baumann

El Servei de Joventut estrena nova imatge i pàgina web, labaumann.cat

El web del Servei de Joventut estrena web, labaumann.cat, que substitueix l’anterior, i renova la seva imatge gràfica. La nova pàgina vol oferir als joves un espai d’informació i comunicació visualment més atractiu, amb estètica actualitzada i una navegació més fàcil i intuïtiva. El lloc s’estructura en sis seccions principals: Info Jove, Activitats, Participació, Projectes, Blog i Coneix-nos. Els continguts s’han revisat i reorganitzat i ara és més fàcil accedir a tota la informació d’interès.

El web recull també continguts d’interès per a entitats, famílies i professionals que treballen amb joves. Una altra novetat és la major facilitat d’accés al servei de cita prèvia i als canals de comunicació amb l’Oficina Jove, que apareixen de forma destacada a tots els continguts de la secció Info Jove. El nou web també dona més visibilitat a les informacions sobre activitats organitzades pel servei, com xerrades i tallers. Properament s’enviarà periòdicament un butlletí amb totes les novetats.

Pel que fa a la nova imatge del Servei de Joventut, és una lletra B encerclada, inspirada en les reixes de la Casa Baumann, acompanyada del text La Baumann. El jovent de la ciutat relaciona el servei amb la seva seu central, a la casa modernista de l’avinguda Jacquard.