El servei ferroviari de cap de setmana finalitzarà a les 2 h de la matinada

Des d’aquest divendres, 16 de juliol, l’oferta nocturna dels divendres i els dissabtes del servei ferroviari de transport públic finalitzarà a les 2 h de la matinada. Així ho ha decidit l’ATM, davant de la decisió del Govern d’establir l’horari màxim de tancament de les activitats a les 0.30 h.

Amb l’objectiu de controlar l’augment de casos i frenar la transmissió del coronavirus, la Comissió Delegada en matèria de covid del Govern, ha acordat reduir l’horari de totes les activitats de forma que finalitzin com a màxim a les 0.30 h. En coherència, les línies de metro (TMB), les línies de FGC i les línies de TRAM, donaran servei fins a les 2 h de la matinada, és a dir, fins una hora i mitja després del tancament de les activitats nocturnes. D’aquesta manera, l’horari dels tres operadors ferroviaris serà de 5 a 2 de la matinada divendres i dissabtes, fins a noves indicacions. Pel que fa al servei de Nitbus de l’AMB i de busos nocturns de la Generalitat, oferiran el 100 % del servei, com fins ara.

L’ATM recorda la importància de seguir respectant estrictament les mesures de protecció sanitària establertes, especialment l’ús correcte de la mascareta que segueix essent obligatòria al transport públic.