Foto Mustapha Ben El Fassi Síndic Municipal De Greuges

El Síndic de Greuges demana mantenir oberts a l’agost els centres cívics i casals per a la gent gran

El Síndic Municipal de Greuges, Mustapha Ben El Fassi Mezouar, ha fet una actuació d’ofici per demanar a l’Ajuntament de Terrassa que mantingui oberts els centres cívics municipals i els casals per la gent gran durant el mes d’agost. L’objectiu és que ofereixin a les persones grans espais de relació i estada confortables, segurs i refugis contra la calor, a més de la possibilitat de participar en una programació específica.

El Síndic ha presentat aquest suggeriment al Consistori en base a la petició d’intervenció efectuada per la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa en relació al tancament i les conseqüències negatives que pot tenir en aquest col·lectiu vulnerable d’especial protecció.

Mustapha Ben El Fassi considera que mantenir aquests equipaments oberts a l’agost hauria de ser una prioritat pel Consistori, ja que moltes persones grans es queden soles durant l’estiu i, en alguns casos, aquesta situació també augmenta l’aïllament i propicia malalties associades a la soledat no volguda.