El socialista Salvador Illa reclama “un govern estable” sense Puigdemont

El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha visitat aquest dimecres la seu del grup municipal amb motiu del consell de la Federació del Vallès Oest. La reunió ha servit per analitzar l’actual situació política catalana i, en aquest sentit, Illa s’ha referit als missatges de Whatsapp filtrats entre Puigdemont i Comín.

D’altra banda, el secretari d’organització socialista reconeix la majoria parlamentària de les forces independentistes i desitja que en les properes setmanes es formi un govern estable amb un candidat alternatiu, evitant així un possible escenari de noves eleccions.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Rubí i primera secretària de la Federació territorial del partit, Ana María Martínez, ha expressat la seva satisfacció per haver mantingut finalment l’alcaldia socialista a Terrassa, després de la dimissió de Jordi Ballart. El consell de la Federació també ha servit per donar a conèixer els nous membres de l’executiva, després dels canvis soferts en el PSC de Terrassa.