El soroll i el color del castell de focs cremarà 200 quilograms de pólvora

Com marca la tradició, aquest dimecres es donarà per acabada la Festa Major de Terrassa 2024 amb un espectacle pirotècnic a càrrec de la Pirotècnia Tomàs.

Al llarg del dia s’han fet els preparatius d’instal·lació dels focs artificials perquè estiguin a punt a dos quarts d’onze de la nit a la cruïlla de l’avinguda de l’Abat Marcet i l’avinguda de Josep Tarradellas.

Serà el segon any consecutiu que s’aposta pel format tradicional, amb un únic castell de focs en un únic punt de la ciutat. Es faran servir 200 quilograms de pólvora en un espectacle que durarà un quart d’hora.

En finalitzar el castell de focs hi haurà rom cremat servit pels membres de la Corporació i una cantada d’havaneres a la plaça de Lluís Companys a càrrec del grup terrassenc Sons Blaus.

Per tal de facilitar la mobilitat, s’habilitarà un servei especial de les línies d’autobús 2, 3, 4, 5, 8 i 9 que sortirà de la plaça Lluís Companys i que arribarà als barris. Es recomana evitar circular en cotxe particular per la zona propera als focs a partir de les 9 de la nit.